söndag 26 augusti 2012

Hitte på.

"Förbjud islam i Sverige och utvisa alla som envisas med att fortsätta tro på religionen," Det är vad SD-politikern Pår Norling anser.
Och envisas de med att fortsätta ha sin tro så är det även då utvisning som gäller.

Var och en har rätt att tro vad man vill.
Muslimernas kvinnosyn är väl inget man gillar.  Men det är inte alltid den går hand i hand med tron. Kvinnosynen beror mer på kulturella influenser. I Östra Medelhavsområdet är hedersbegreppet stort även  i Kristna kretsar.
Även de kristna ungdomarna får t.ex.ofta sin partner utsedd. 

Vad man däremot kan försöka ändra på är Muslimernas syn på att Koranen är viktigare än vårt lands lagar. 
Många av de muslimska flyktingar som kommer nu är ofta outbildade och lyder blint sin Imam. En Imam som hittar på egna lagar. Alla finns inte ens i Koranen. 
Glöm inte programmet i TV där en kvinna sökte hjälp för att hennes make slog henne.


DN 1  2  GP  SVT  1

2 kommentarer:

Siita sa...

Vi har en muslimsk man på jobbet. Han säger att det är mycket strängare där dom kommer ifrån än här. Om någon är otrogen så måste 4 st kunna bevisa att så är fallet, o då först blir det hedersmord. Kram

Sand mellan tårna sa...

Då tycker dom säkert man ska ta bort alla svenska kyrkor (kyrkor överlag) i alla icke kristna länder också. Här i Turkiet finns kyrkor, finns t om en gammal här i Alanya. Å skrota kristendomen i alla muslimska länder och utvisa alla oss som bor här=) (inte för att jag är kristen/troende)
SD är ju dumma så klockorna stannar!