Jaha, nu är vi där.
Fettisdagsdagen.
Min klinikchef bor på en liten ort utanför stan och där finns ett konditori som gör de absolut bästa Semlorna.
Gissa vem som fått i uppdrag av sin personal att ha med fika idag.
En Semla ska enlig mig vara av traditionell typ.
Inga smaksättningar av div bär.
Och det ska vara grädde på den och ett runt pudrat lock.
Annars är det banne mig ingen semla utan vilket bakverk som helst.
Ture Sventon skulle vända sig i sin grav om han visste hur vi misshandlar Temlorna.
8 kommentarer:
Semlor ska vara som dom alltid vart.
Med mycket mandelmassa :)
Kramen på dig♥
Pannkaksdagen också läste jag på facebook så idag kan vi frossa fast jag står över semlorna. Förstår inte alls tjusningen med dessa.
God morgon!
Har ännu inte ätit någon semla i år men hoppas att gubben köpper med sig ett par hem idag! kramiz
Mors..Håller med dig om semlorna,,men för mig får dom vara ändå...Kul att de gamla namnen bibehålls,,vi fick en liten Ella i familjen i söndags då fick min syster sitt andra barnbarn.Haé Kram.
Godmorgon! Jag vet vem som får köpa semlor till ditt jobb.Blir spännande att se vilka blommor som finns i trädgården. Kram!
Håller med. En fastlagsbulle ska vara precis så!
Här har vi festat på semlor! Mums!
Håller med dej en Semla ska vara som den alltid varit.
Äter alltid min första semla på Fettisdagen.
Ha en bra dag
Kram
Skicka en kommentar