fredag 25 oktober 2013

Vad är det som kryper?

Lite vett och etikett på jobbet tipsas det idag om på DN.

Man ska inte ta mer frukt än för stunden ur fruktfatet.
Inte äta starkt doftande mat.
Inte heller klä sig utmanande.
Inte kommentera andras mat man inte gillar.

Allt det där har vi alla varit med om.
Bunkra bananer och glömma dem är inte bra.
De ruttnar fort och rätt som det är är hela fikarummet fullt med små flugor

Att glömma choklad i köksskåpet var inte heller  bra. Vi hade stängt i 10 veckor över sommaren och.
när vi kom tillbaka var det myrinvasion i köket.

Starka parfymer är också tabu.
Ändå har vissa i personalen sprayat sig fulla innan de går till jobbet.




4 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Det där med bananer kan jag intyga. Kram

Joel Bergqvist sa...

Om man lider av matfobier är det ens eget ansvar att söka hjälp för det. Det är respektlöst att begränsa andra på grund av sina egna problem med matlukt. Vad händer med tex personer av indisk härkomst, ska dom tvingas äta svensk husman med bara salt och vitpeppar på för att vissa har fobi för mat som luktar?

Fenixmonas sa...

Jodå, mycket kan hända men på vårt jobb har vi ett rullande köksschema och alla kylskåpen töms varje fredag...de som inte tagit var på sin grejer får finna sig i att det kastas. kramiz

Skruttmärtha sa...

Tack för att du gillar mina kort. Jag är självlärd.

Fy 17 vad fort det kommer småflugor. Har kommit på ett bra sätt att få bort dom ställer lite rödvin i ett glas med några droppar diskmedel.
Kram