söndag 24 april 2011

Men Herre Gud

Jag håller helt med Stattinskan i hennes åsikter om omskärelse.
Ta ifrån denna läkare hans leg.
Ren och skär stympning kallar jag det.
Människan har formats till att se ut på ett visst sätt genom tiden. Och var så säker på att alla delar på kroppen har en funktion.

5 kommentarer:

Anonym sa...

DEt skulle baske mig vara livstid på att stympa ungar för livet! Kramar

Tomtan sa...

Håller med fullständigt!

Siita sa...

Håller med, ge dom livstid för det. Kram

Vickan sa...

Håller både med och inte. I grunden så tycker jag också att omskärelse enbart ska göras när det är befogat. Alltså när man ex har problem med att kissa etc för att förhuden sitter för tight. Det händer ju dock emellanåt att även svenska pojkar blir omskurna på grund av just detta. Men om omskärelse skulle förbjudas helt så åker de familjerna till sitt hemland och gör det istället, med orena instrument och i oren miljö, det vill säga i hemmiljön och gud så många hemska infektioner jag sett hos de små liven efter dessa ingrepp kan jag säga. idag när vi har några läkare här i Sverige som legalt gör det här i sjukhusmiljö så ser vi inga infektioner efteråt så jag är glad att det finns de som trots allt sysslar med det här. Det är bara att inse att vi ändå kommer att få leva med det så hellre då att det görs på ett bra sätt och att bäbisarna slipper lida.

rolf sa...

Godmorgon.Nu börja nya bloggen ge resultat,över 10000 besökare på 3veckor.
Fast jag vet att inte pengar är allt.som arbetslös är varenda krona guld värld.så fort jag får jobb,kommer jag blogga mindre.Just nu Roligt nöje.Ha en skön solig annandag.Kram