lördag 5 november 2011

Ska vi vara rädda?

Facebook hotas.
En hackergrupp går ut och säger att Facebook ska sänkas i dag.
Och, Att vi en dag kommer att förstå varför.
Det är lite svårt att förstå hur vissa männsikor anser sig ha rätt att bestämma vad andra ska göra och hur andra ska leva.
Facebook används av många precis som jag gör till att hålla kontakt med mina utspridda vänner.
Så!
Rör inte mina vänner.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sorgligt att du inte förstår helheten i det hela.. att facebook tjänar storkovan på att sälja din identitet till andra länder med korrupta regeringar som i sin tur kan sätta folk som måltavlor för t.ex extrema åsikter enligt det landets regler med förtryck. Upp till kamp för den fria informationen utan att risken finns att bli såld på sin identitet.
Leve anonymous!

Johan sa...

Jag håller med dig att grupper inte skall förstöra för oss användare, men när det bevisligen är så att facebook sålt uppgifter om användare till regeringar. Bland annat Egypten, syrien etc. som är väldigt nyfikna på sina regeringskritiker, ställs allt i annan dager.
Vi kommer nog självmant inte stänga av facebook, inte jag i alla fall, och behöver kanske då en spark i baken för att ta ställninga i hur vi vill att företag skall agera...
En lite tanke från mig.

Camilla sa...

Dom har hotat med att det ska kosta att vara med i FB också. Men det var bara ett tomt hot från någon.Samma tror jag om det där.
Kram på dig!

Stattinskan sa...

Jag har också Facebookkonto men är inte inne så ofta. Jag har aldrig förstått mig på vad hackers vill åstadkomma? Det är för mig en gåta!
God förmiddag :-)

Tomtan sa...

Håller me....

Chiquita sa...

Själv har jag aldrig börjat med facebook. Men visst är det skrämmande när några få personer kan skaffa sig tillgång till våra personliga uppgifter.

Sv: Vad skoj att du fått "lånat" två kissemissar. Fina namn Elsa och trulls.

Miicha sa...

Andra bloggen som säger det, men jag har hört att det blir den 11 november.. Ha det bra.!

Sand mellan tårna sa...

Använder fb själv men enbart för att hålla kontakten med vänner, nya som gamla. Roligt att kunna ha kontakt så med alla gamla skolkompisar bl a. Spelar spel och annat strunt där gör jag däremot inte.