fredag 17 augusti 2012

Fy

Ett Australiskt flygbolag har ett förbud att ensamresande barn inte får resa bredvid en man.
Han kan ju vara en potentiell pedofil Gud Bevars, Att detta misstänkliggörande av män inte kan få ett stopp. 
Det är lika med manliga förskollärare. Så fort man hör talas om det så kommer misstänksamheten fram, och det är på många ställen dessa pedagoger inte får vara ensamma med barnen. Vem har sagt att det är just männen som är pedofiler. Det finns faktiskt även kvinnor som har den lasten.
Det är ren diskriminering av männen.. 

På tal om flyg. I Syrien sitter just nu 1000 SyrienSvenskar fast då deras flyg inte går hem pga sanktioner från EU. Hur kan man vara så korkad att man över huvud taget åker. UD har varnat och ändå så väljer man att åka på semester till ett land där det pågår ett Inbördeskrig. 
Men jag har fattat att exSyrianer här i Sverige inte riktigt har fattat hur allvarligt läget är där nere. Eller så vill de inte förstå allvaret.
2 kommentarer:

Anonym sa...

om en kvinnlig pedofil hamnar i domstol så får dom böter eller så får dom inget straff alls

manlig pedofil får fängelse i flera år och hamnar i pedofilregister och får betala böter och annat

Wunder sa...

Jo - vi lever i en ojämlik värld. Fem gånger så många män som kvinnor blir skjutna. Dubbelt så många män som kvinnor begår självmord. Betydligt fler män än kvinnor blir misshandlade. Män klarar sig betydligt sämre i skolan. Kvinnor som söker tekniska yrken har betydligt lättare att få jobbet. Trots detta finns det kvinnojourer och speciell hjälp till tjejjer - talas t.o.m. om kvotering. Konstig värld vi lever i.

När det gäller killen som inte fick sitta kvar på sin plats i planet. Jag är inte förvånad. Inte det minsta.