lördag 24 augusti 2013

Doftstopp

Här har det ätits kräftor med diverse tillbehör.
Själv äter jag bara räkor. 

Resterna efter skaldjuren ligger nu inslagna i 3 lager med plastkassar.
Vi har ingen sophämtning förrän om 1,5 vecka och alla kan ju tänka sig hur det kommer att lukta i mina sopor så dags.

Hade det inte varit bättre att kräftsäsongen varit på vintern?
Då hade man haft frysta sopor i tunnan.
Eller så fryser man in resterna till sophämtningsdagen.

För många år sedan hade Sassa en kompis vars marsvin dog på vintern. 
Vad gjorde då familjen för att kunna begrava marsvinet. 
Jo , de frös in marsvinet i husets frys i väntan på att tjälen skulle försvinna..
Fy sjutton vad läbbigt.

2 kommentarer:

Veiken sa...

Du kan ju alltid koka en god buljong av skalen - jag tror inte att det luktar lika mycket sedan! Skaldjur är mums! Kram

Siita sa...

God morgon. Vi slänger våra matsopor på komposten. Kram